top of page

Over Klets & Koek

Klets&Koek wordt georganiseerd door Stichting Present Zwolle en draait verder volledig op vrijwilligers. Dit zijn mensen die naast hun werk, gezin, pensioen of studie graag kennis maken met nieuwe Nederlanders en hen wat overbrengen van de Nederlandse taal en cultuur. 
 
Klets & Koek is een informele taalgroep. Dit betekent dat mensen hier komen om een praatje te maken, een vraag te stellen over een moeilijke brief, hulp willen bij het leren van hun theorie-examen of een andere vraag hebben. Iedereen is welkom en elke vraag is welkom. We kijken altijd wat passend is voor de persoon en waar hij/zij het beste bij geholpen kan worden. 

Als vrijwilliger is het belangrijk om te weten dat Klets&Koek een laagdrempelige taalgroep is. We geven dus geen taallessen zoals op een school. Als je het leuk vindt om met nieuwe Nederlanders kennis te maken en hen te helpen met hun uiteenlopende vragen dan ben je van harte welkom als vrijwilliger! 
 
Vrijwilligers sluiten aan op de momenten dat het hen uitkomt in de agenda. Kun je niet op de Klets&Koek- momenten? Dan is het misschien wat om taalmaatje te worden. 

We zien naar je uit! 
 

WhatsApp Image 2022-01-10 at 14.39.40.jpeg

Klets & Koek is onderdeel van Stichting Present Zwolle. Meer weten? 

bottom of page